• LAMAX Drive C9 Autóskamera – Ajándék USB töltővel 77.900Ft 53.990Ft

  A készlet erejéig ajándék USB töltővel

  Bizonyító felvételek a biztonságosabb kilométerekért, éjjel és nappal

  Amikor a biztonság a tét, akarja a legjobbat. A LAMAX C9 a legkorszerűbb videokamera kínálatunkban. Az okos funkciók, például a figyelmeztetés a közeledő sebességradarra, pénzt takarítanak meg az esetleges bírságoktól. A pillanatnyi figyelmetlenség következményeitől viszont megóvja a figyelmeztetés a sáv elhagyására. Baleset esetén így támaszkodhat az akár 2K felbontású videofelvételre, amely bizonyítékként is szolgál. Röviden, a LAMAX C9 segít minden utazás alkalmával. A gyors telepítésnek és a könnyű használatnak köszönhetően egykettőre megszokja.

 • LAMAX S7 Dual – Autóskamera 49.990Ft

  Az utat figyelő szemek elöl és hátul

  A kettős kamera a visszapillantó tükörben ideális megoldás azoknak, akik szeretnének kamerát használni az autóban, de nem szeretnék naponta kezelni és telepíteni. A LAMAX S7 Dual telepítés után már nem igényel figyelmet. Mivel úgy néz ki, mint egy visszapillantó tükör, amelyre gumi rögzítőkkel kapcsolódik, autójában hagyhatja, ha nem is tartózkodik benne. Így nem kelti fel a tolvajok figyelmét. A tolatókamera azt is lehetővé teszi, hogy figyelje az autó mögötti helyzetet, vagy a parkoló vonalak segítségével parkoljon le.

 • LAMAX S9 Dual – Autóskamera 99.990Ft 87.990Ft

  Cserélje le hagyományos visszapillantó tükrét LAMAX S9 Dual okos visszapillantó tükörre.

  Baleset esetén Full HD bizonyítékkal rendelkezik majd, a mindennapos vezetés során pedig olyan társra lel benne, amely megkönnyít minden utazást.

  Hogy hogyan?

  Például azzal, hogy figyelmezteti a közelgő radarra, vagy a másik, hátsó kamera segítségével kitágítja a látószögét.

 • LAMAX T6 – Autóskamera – Ajándék USB töltővel 49.990Ft

  A készlet erejéig ajándék USB töltővel

  Véd és nem akadályozza a kilátást

  Védje magát és autóját utazás közben. A LAMAX T6 mindennel rendelkezik – a Full HD felbontás számos bizonyító részletet biztosít, és a 140° látószögű objektív rögzíti a történéseket a forgalmi sávban és a szembejövő sávban egyaránt. A mindennapi használatotmegkönnyíti a mágneses GPS-tartó használata, a felvételeket pedig pillanatok alatt továbbítja a telefonba beépített Wi-Fi alkalmazás.

 • LAMAX C7 Autóskamera 29.990Ft 26.490Ft

  Full HD, parkoló üzemmód, könnyű installálás, time lapse funkció, többnyelvű menü.

 • LAMAX C4 Full HD Autóskamera 22.900Ft 19.990Ft

  Mindegy, hogy több ezer kilométert vezet évente, vagy csak hétvégente elgurul a bevásárlóközpontba, mert a DRIVE C4 menetrögzítő kamera minden kihívásra készen áll. Napjainkban minden 3. percben történik egy karambol.

 • LAMAX C3 Autóskamera 14.990Ft 12.990Ft

  A cseh Lamax márka legkedvezőbb árú autós kamerája!

Mind a(z) 7 termék