Akció!
  • 01

LAMAX Vibe1 Türkiz- Bluetooth hangszóró

29.900Ft 12.990Ft

Koncert otthon és utazás közben

Azon gondolkodsz, hogy a közös élményeket hogyan élhetnétek át a legintenzívebben barátaiddal? Ha LAMAX Vibe1 Bluetooth hangszórót visztek magatokkal, az biztosan helyes választás. Hangja minden ünnepséget, hegyi, vagy vízparti kirándulást betölt. Hogy néhány csepp víz ne okozzon problémát, IP65 tanúsítványú, vízálló testtel szereltük fel. 12 órán keresztül szakadatlanul játszik, nem hiányzik belőle a kihangosító mikrofon, sem pedig a praktikus szíj, amely megkönnyíti szállítását.

Kategóriák: ,

Elfogyott

  • Share
12 óra kábel nélkül
Élvezd a 12 órás zenei maratont. A 3000 mAh kapacitású, megbízható lítium akkumulátor gondoskodik az elegendő energiáról. A telefonhoz vagy a laptophoz való csatlakozásról a Bluetooth 4.2 gondoskodik 15 méteres tartományban. A beépített mikrofon segítségével minden hívást üres kézzel kezelhetsz.
Mindenhová veled utazik
Hétvégi bulira készültök? Vagy azt tervezed, hogy az egész földet bejárod? A LAMAX Vibe1 Bluetooth hangszóró mindig befér a táskádba. Kis méretét és csekély súlyát biztosan értékelni fogod utazás közben. Az IP65 tanúsítványú tartós kialakítás ellenáll a fröccsenő víznek is, így minden körülmények között hallgathatod.

Főszerepben a beat

Csomagold ki, párosítsd, erősítsd és indíthatod a minőségi basszusokkal teli magánutazást. A LAMAX Vibe1 két 12 W-os hangszórón keresztül küldi kedvenc zeneszámaidat. Az extra erős mélységhez pedig két passzív sugárzóval is felszereltük. Ezek elnyelik a test belsejében létrejövő rezgéseket és sötét basszus vonalként sugározzák kifelé.

Műszaki paraméterek

A hangszóró paraméterei 2 x 6 W, Ø 45 mm, 15 Hz ~ 20 kHz
Elem Li-Ion 3000 mAh
Játszóidő akár 12 óra
Töltési idő 3 – 4 óra (5 V / 1,5 A mellett)
Lejátszási lehetőségek Bluetooth, audió bemenet 3,5 mm
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 4.2
Párosítás távolsága akár 15 méter
Kihangosító Integrált hangszóró és mikrofon, vezérlés hangszóróval
Csomag tartalma
  • Hangszóró LAMAX Vibe1
  • Zsinór a függesztéshez
  • USB töltőkábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • 3 LAMAX matrica
  • Kézikönyv

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Vibe1 Türkiz- Bluetooth hangszóró”