• Lamax T10 – Autóskamera GPSű (5)

Lamax T10 – Autóskamera GPS

89.990Ft

Rögzítse a vezetés minden egyes méterét, és kerülje el a baleseteket.

A videó az egyik leghatékonyabb fegyver a baleset közbeni ártatlanság bizonyításához, és a LAMAX T10 bizonyítékok egész sorát biztosítja az Ön számára.

Kategória:
  • Share

A kamera egyenesen 4K felvételt készít, és akkor is hasznos, ha éppen semmi sem történik az úton. A radar-adatbázis pénzt takarít meg a bírságok miatt, és a mágneses tartónak köszönhetően egyből készen áll az indulásra.

Élesebb, mint a szem, éjjel-nappal

A LAMAX T10 minden körülmények között védeni fogja a hátát. Legyen éppen kék az ég, heves zápor vagy akár teljes sötétség. A mindig világos, képzaj és torzítás nélküli 4K/30 FPS/másodperc képminőség mögött a csúcsszínvonalú chip áll. Az objektív még a sötétből is képes elegendő fényt kinyerni, és a WDR technológiával ellenáll a vakító fénynek és tükröződéseknek. A széles látószögű objektívnek köszönhetően a kamera mindent rögzít, ami az autó előtt 170°-os szögben történik – így le van fedve az Ön sávja, a menetiránnyal szemben haladó sáv, valamint a környék is.

Soha többé váratlan pénzbírság

A LAMAX T10-zel már sem a szakaszos mérés, sem a statikus radarok nem lepik meg többé. A kamera beépített GPS-szel, valamint a pénzbírság kockázatával járó helyek rendszeresen frissített adatbázisával is rendelkezik. Mindig időben figyelmezteti Önt a kijelzőn, illetve síphanggal, hogy veszélyeztetve van a pénztárcája, és jó lenne lelassítani. A szabályok betartásának igazolására a felvételen sebesség vízjellel is megjeleníthető.

Biztonság és kényelem továbbfejlesztett tartóval

Új mágneses tartónk nem jelent semmilyen kompromisszumot a könnyű használat és a maximális védelem tekintetében. Egyből két mágnest használtunk – a kamera úgy tart, mintha oda lenne szögelve, de továbbra is egy szempillantás alatt be- és kipattinthatja. Ezenkívül a mágnesek jól illeszkednek a kamera testén található biztonsági ütközőbe, ami növeli a rögzítés tartósságát például ha rossz minőségű úton vezet.

Nagy kijelző = kényelmes kezelés

Az autós kamerát nagy fényerejű és kiváló minőségű 2,45“ IPS kijelzővel szereltük fel – a felhasználó így könnyedén játszhatja le a rögzített videókat vagy módosíthatja a beállításokat. A menü teljesen magyar nyelvű, és a 4 gombnak köszönhetően a vezérlés teljesen intuitív. A még nagyobb kényelem érdekében a kamerát a beépített WiFi segítségével telefonon keresztül is vezérelheti.

öbb üzemmód, hasznos kiegészítők

A 4K felbontás mellett másodpercenként FullHD/60 FPS-t is beállíthat a kamerán. Ez különösen alkalmas a gyorsan haladó járművek rögzítésére, vagy ha szeretne lassított felvételeket nézni. A hasznos funkciókon kívül minden olyan tartozékot is mellékelünk a kamerához, amire szükség lehet – autós szivargyújtó-adaptert extra USB porttal további készülékek töltéséhez, vagy minőségi kábeltartók.

Legyen hátul is szeme

A maximális védelem érdekében hátsó FullHD kamerát is vásárolhat a LAMAX T10-hez. Arra az esetre is bizonyítékokat nyújt, ha valaki hátulról hajt bele. A hátsó kamera felszerelése egyszerű, elég felragasztani a hátsó ablakra, és összekapcsolni kábellel az elülső kamerával. Hátsó kamera csatlakoztatása esetén az elülső kamera felbontása legfeljebb 2.5K – ám még így is fontos részletekben gazdag felvétel áll a felhasználó rendelkezésére.

Részletes 4K/30 FPS

A másodpercenként 30 képkocka biztosítja, hogy még a gyors tárgyak is élesek lesznek a fényképezőgépen, a 4K pedig páratlan részletgazdagságot biztosít.

Extra akadozásmentes Full HD/60 FPS

Időnként a maximális részletgazdagság helyett elég lehet a másodpercenként több felvétel is – például a gyorsan változó közúti helyzet zökkenőmentes rögzítéséhez. A T10 60 FPS mellett is képes FullHD-re.

Radarok elleni védelem

A kamera a kijelzőn és hangjelzéssel figyelmezteti Önt a közeledő statikus radarra vagy szakaszos sebességmérésre, így segít elkerülni a bírságot.

170° széles látószög

A széles látószögű objektív biztosítja, hogy az autókamera mindent felvesz a sávjában, az menetirányának ellenkező irányban és az úttest közelében. Így Ön maximálisan védett.

Modern H.265 kodek

A H.265 kodek sok helyet megtakarít a memóriakártyán. A 4K ugyanis hatékonyan, minőségvesztés nélkül tömöríti a videót. Alacsonyabb felbontások esetén a kamera hagyományos H.264 kodeket használ.

Támogatás akár 128 GB-os kártyák

A régi és felesleges felvételek ugyan automatikusan törlődnek, de továbbra is hasznos, ha minden felvételre van elegendő hely. A csomagban egy számítógépes microSD kártyaolvasót is talál.

Javított mágneses tartó

A LAMAX T10-et két mágnes és a kamera testén található biztonsági ütköző rögzíti a helyén – a mágneses komfort és a biztonság ideális kombinációja.

Intuitív vezérlés 2,45“ kijelző segítségével

A kamera menüje teljes egészében magyar nyelvű, és a világos, 2,45 hüvelykes IPS kijelző 4 gombbal vezérelhető. Egészen egyszerűen élvezni fogja a használatát.

Vezérlés mobil alkalmazás segítésével

A beépített WiFi-nek köszönhetően kényelmesen vezérelheti a kamerát a telefonjáról. A vezeték nélküli videoátvitel önmagától értetődik, és egykettőre elvégezhetők a beállítások.

Parkoló mód

A kamera a leparkolt autót is őrzi. Amint a G-érzékelő ütést észlel, a parkolási mód azonnal indítja a felvételkészítést – például ha valaki véletlenül hátulról Önbe tolat.

Adapter extra USB-vel

Töltéshez (pl. telefon) a csomagban egy autós cigarettagyújtó-adaptert küldünk Önnek extra USB-porttal.

Parametry LAMAX T10

Első kamera videó felbontás 4K (3840×2160) @ 30FPS (interpolált)
2.5K (2560×1440) @ 30FPS (max. felbontás a hátsó kamera csatlakoztatásakor)
FullHD (1920×1080) @ 60FPS
FullHD (1920×1080) @ 30FPS
Hátsó kamera videó felbontás FullHD (1920×1080) @ 30FPS
Látószög 170°
Videó formátum MOV, H.265/H.264 tömörítés
Fényképfelbontás 16 Mpx
Fénykép formátum JPG
Hang Beépített mikrofon egygombos kikapcsolással
Képernyő mérete 2,45“
Memória MicroSD akár 128 GB
Csatlakoztathatóság WiFi, MicroUSB
Tartó Mágneses 3M matricával
Beosztás Radarokat jelző GPS (kikapcsolás lehetőségével), WiFi alkalmazással, parkolás mód, WDR, felvételen látható vízjelek be-/kikapcsolása (idő és dátum, sebesség és koordináták), felvételvédelem (ütés esetén/gombbal), automatikus felvételindítás, G-szenzor, hurokfelvétel, expozíció beállítása, képernyővédő, kikapcsolható gomb hangok, fényképezés üzemmód
A menü nyelvei Angol, Német, Cseh, Szlovák, Lengyel, Magyar
Tápellátás Beépített akkumulátor
Méretek 47×74×39 mm

A csomag tartalma

  • LAMAX T10 autós kamera
  • Mágneses 3M tartó GPS-szel
  • Autós cigarettagyújtó adapter extra USB porttal
  • A fájlok számítógépre továbbításához MicroSD kártya olvasó
  • Kábeltartó (3×)
  • Kábelszerszám
  • Tartalék 3M matrica a tartóra
  • Használati útmutató

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lamax T10 – Autóskamera GPS”