• LAMAX Street2 (1)

LAMAX Street2 – Bluetooth hangszóró

17.990Ft

Ha útra kelsz, vidd magaddal LAMAX Street2 termékünket!

Kategóriájában nincs legyőzője – kompakt mérete ellenére kész akár 15 W-os teljesítményre.

Hosszú ideig működik akkumulátorával, vízállósága miatt pedig nem fenyeget az unalom sem a vadonban, sem a nagyvárosi dzsungelben.

Csatlakozz a legújabb Bluetooth 5.0-n keresztül, hordozását megkönnyíti a rögzített nyílás és a karabiner. Hol élvezheted hangzását?

Kategóriák: ,
  • Share

A hangzás, amelyre nem számítasz

Hasonló árcímkével hangosabbat nem találsz. A LAMAX Street2 a két 15 W teljesítményű minőségi inverternek köszönhetően őrületesen játszik – egy playlist sem okoz számára gondot, és vibrál tőle a napod. A TWS segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatsz még egy Street2-t, saját, ütős összeállítást készíthetsz.

Ha egész nap hallgatni akarod

A LAMAX Street2-t maximálisan feltöltöttük energiával, hogy egész nap hallgathasd. Az elem fél hangerővel 22 órán át képes működni, vagy 9 órán át 80 % -os teljesítmény mellett. Akár egyedül akarod hallgatni a legfrissebb számokat, vagy a többiekkel együtt bulizni, nem fog csalódást okozni. Utazgatsz? Akkor értékelni fogod a fokozott víz- és porvédelmet, amelynek köszönhetően nem kell kímélned a Street2-t.

Vezeték nélküli szabadság, de kábel is

A LAMAX Street2 használatával mindig van választási lehetőséged . A legújabb Bluetooth 5.0 verzióval akár 10 méter távolságból is hallod a ritmust, zavartalanul, a legjobb minőségben. Ugyanilyen könnyen csatlakoztathatsz egy 3,5 mm-es jackdugót, flasht vagy Micro SD kártyát. Ha órákig tartó zenei maraton után ihletet kapsz, egy gombnyomással behangolhatod az FM rádiót.

Szuper hangzás és 15 W teljesítmény

Kis méretei ellenére a Street2 behangosít egy kisebb grillpartit, baráti összejövetelt, vagy kalandtúrát. A két minőségi inverter garantálja a szuper zenehallgatást, ebben a kategóriában nem találsz ennél hangosabbat.

Széles kapcsolódási képesség

Bármilyen eszközön hoztad a playlist-et, a LAMAX Street2 lejátssza. A Bluetooth 5.0 mellett csatlakoztathatsz klasszikus flash-t, Micro SD kártyát, vagy akár 3,5 mm-es jackdugót.

A legújabb Bluetooth 5.0

Az új Bluetooth verzió másodpercenként kétszer annyi adatot továbbít. Ez mit jelent? Hogy a számaid maximális minőségben szólalnak meg. Ugyanakkor gazdaságosabb, amit telefonod aksija is értékel.

FM Rádió

Elfogytak a számok? Ne törődjön vele – hangold be az FM rádiót digitális tunerrel, és hallgathatod tovább a zenét.

True Wireless Stereo

A TWS funkció segítségével egy ugyanolyan típusú, további hangszórót is csatlakoztathatsz a LAMAX Street2-hez, így kialakíthatsz egy kisebb összeállítást. Ezzel kétszeres teljesítményt érsz el, késleltetés nélkül, szuper hangzással.

Nagy teljesítményű elem

Maximális energiát adunk a kompakt testhez – az 1 800 mAh teljesítményű elemmel egyszerre nagyobb zenei könyvtár is lejátszható. 50 % -os hangerőnél 22 óra, 80 % -nál 9 óra a játszási idő. Nem egész 3 órán belül feltöltődik.

Ellenálló test

A Street2 IP55 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek és a poros környezetnek. Nem búvárkodáshoz készült, de egyébként nem kell visszagofni magad használata során.

Kiegészítők utazáshoz

Ezt a hangszórót mindenhová el szeretnéd vinni. Ezért közvetlenül a testen van egy tartónyílás, amelynél fogva könnyen hordozható A csomagban egy hasznos karabinert is találsz – egy pillanat alatt rápattinthatod.

A csomag tartalma

  • Hangszóró
  • USB töltőkábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • Rögzítőcsipesz
  • Kézikönyv

Paraméterek

A hangszóró paraméterei

2 × 7,5 W, Ø 50 mm, 150 Hz – 20 kHz

Elem

Li-Ion 1800 mAh

Játszóidő

Hangerő 50 % – 22 óra
Hangerő 80 % – 9 óra

Töltési idő

3 óra

Funkció

Bluetooth, AUX, microSD kártya, USB, TWS, Handsfree

Vezeték nélküli technológia

Bluetooth 5.0

Vízállóság

IP55

Méretek

195 × 70 × 50 mm

Tömeg

380 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Street2 – Bluetooth hangszóró”