Akció!
 • LAMAX Storm1 (1)

LAMAX Storm1– Bluetooth hangszóró – Fekete

39.990Ft 24.990Ft

Szeretnéd, ha a leghangosabb hangszóród lenne haverjaid között? A Storm1 40 W teljesítménye mennydörgés a viharban. A vízálló testnek köszönhetően a parti nem villámcsapással vagy felhőszakadással ér véget – a gumival bevont felület kibír minden utazást és viszontagságot. A feltöltött akkumulátorral 15 órán át képes működni, a legújabb Bluetooth 5.0 pedig gondoskodik a smooth átvitelről 15 méternél nagyobb távolságra. Élvezd az utazást!

 • 40 W teljesítmény
 • Vízálló test
 • 15 óra, 1 akkumulátor feltöltéssel
 • Bluetooth 5.0
 • IP67 tanúsítvány
Kategóriák: ,
 • Share

NAGY 40 W TELJESÍTMÉNY

A hangszórót két igazán hangos inverterrel szereltük fel, összteljesítményük 40 W. Ebben a kategóriában nem találsz sokkal hangosabb darabot.

VÍZÁLLÓSÁG IP67

Az IP67 tanúsítvánnyal biztos lehetsz benne, hogy ez a hangszóró sok mindent kibír. Akár 30 percig is lehet egy méter mélységig a víz alatt, beleeshet a hóba, vagy otthagyhatod poros környezetben is. A gumi bevonatú szerkezet szinte mindent elnyel.

TRUE WIRELESS STEREO

A TWS funkció segítségével hangszóródhoz további AMAX Storm1-et is csatlakoztathatsz, növelve az egész összeállítás teljesítményét. A hangerő kiegyensúlyozott lesz, és mindkét hangszórót egyszerre kezelheted.

A LEGÚJABB BLUETOOTH 5.0

A Bluetooth új verziója kétszer annyi adatot képes továbbítani, akár 20 méteres távolságra, így maximális minőségben továbbítja a számot a hangszórónak. Ugyanakkor gazdaságosabb, amit telefonod aksija is értékel.

SZÉLES KAPCSOLÓDÁSI KÉPESSÉG

Bármin is hoztad a playlist-et, a LAMAX Storm1 lejátssza. Bluetooth 5.0-n kívül Micro SD-kártya vagy klasszikus 3.5 mm-es jackdugó is rendelkezésre áll.

15 ÓRÁNYI ZENE

A 6 600 mAh kapacitású nagy akkumulátornak köszönhetően 15 órán keresztül megállás nélkül hallgathatod. Ideális kiránduláshoz, ahol nincs konnektor. A töltés 3 órát sem vesz igénybe.

HALL SOUND ÉS SUPER BASS ÜZEMMÓD

A helyzettől függően válassz a három üzemmód közül. A Hall tökéletes az egész tér behangosításához, a super bass növeli a mélységet, a kiegyensúlyozott módban pedig torzítás nélkül érvényesül a zene.

PRAKTIKUS USB-C ÉS NFC

A kétoldalas USB-C csatlakozónál nem kell foglalkoznod vele, hogyan csatlakoztasd – soha nem fogsz hibázni. Az NFC a párosítást is gyorsítja. Elég közelíteni a telefont a hangszóróhoz, és kész.

 

MŰSZAKI ADATOK

A hangszóró paraméterei 2 × 20 W, Ø 53 mm, 80 Hz – 18 kHz
Akkumulátor Li-Ion 6600 mAh
Játszóidő Hangerő 50 % – 15 óra
Hangerő 80 % – 7 óra
Töltési idő 3 óra
Funkció Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, NFC, Hall Sound, Handsfree, Mobil asszisztens aktiválása
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Vízállóság IP67
Méretek 204 × 64 × 80 mm
Tömeg 800 g

 

 

A csomag tartalma

 • Hangszóró
 • USB-C töltőkábel
 • 3,5 mm audió kábel
 • Kézikönyv

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Storm1– Bluetooth hangszóró – Fekete”