• tips1

LAMAX Spire1 – Fülhallgató

5.290Ft

Ha egy bevált klasszikust szeretnél

A klasszikusokat kedveled, de szeretnél LAMAX minőséget? A LAMAX Spire1 fülhallgató egyértelmű választás számodra. Mielőtt feltennéd, már megragadja a figyelmet tipikus türkiz színű formatervezése. Amikor a zsebedből akarod előhalászni, értékelni fogod a lapos kábelt, amelynek köszönhetően nem kuszálódnak össze a fülhallgatók. És amikor felteszed? Meghallod kedvenc zenéidet és nem létezik más. A fülhallgatók kitűnően kizárják a külvilágot.

Kategóriák: ,
  • Share

Klasszikus a legjobb formában

Hogy a vezetékek már kimentek a divatból? Nem, nem, továbbra is sok ok van, amiért kellenek. Soha nem kell feltölteni őket, és mindig készek működni. Elveszed az asztalról, csatlakoztatod az aranyozott 3,5 mm-es jack dugót, és mehetsz. A hangátvitel maximálisan stabil a kábelnek köszönhetően, és nem tömörített. Kategóriájában a LAMAX Spire1 hangzása nagyon fresh.

Dizájn, dizájn, dizájn

A LAMAX fülhallgatót már elsőre jónak találod. Kiváló minőségű kidolgozás, türkiz szín és az ikonikus A – ez a mi DNS-ünk. A LAMAX Spire1 pontosan ezt jelenti. A test részben fém, a lapos kábel sokat kibír, és nem kuszálódik össze. A fülhallgatókat három méretben szállítjuk, így könnyen választhatsz.

Ujjal vezérelhető

A LAMAX Spire1 fülhallgató kedvenc playlisteden kívül a kihangosított hívásokat is kezeli. A vezérlés és a mikrofon közvetlenül a kábelen található, így a telefon csaknem mindig a zsebedben maradhat. Mindez szuper minőségben. A kábel 120 centiméteres, ami elég, hogy csatlakozzon a laptophoz.

Műszaki adatok – LAMAX Spire1

Fejhallgató típusa Fülhallgatók
Kábel
Kábelhossz 120 cm
Jack 3,5 mm
Hang
Ellenállás 16 Ohm
Frekvencia 20 Hz – 22 000 Hz
Érzékenység 105 dB +/– 3 dB

Csomag tartalma

  • Vezetékes fülhallgató LAMAX Spire1
  • Tartalék dugók
  • Használati útmutató

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Spire1 – Fülhallgató”