Akció!
  • blaze-b-1-by-lamax-beat (1)

Lamax Sounder Mélynyomós Bluetooth Hangszóró

32.990Ft 24.990Ft

A Bluetooth hangszórók következő generációja. 360°-os hangzás, erőteljes mélyhangok, maximális teljesítmény 24 W, innovatív „touch and twist” vezérlés, és 4000 mAh kapacitású akkumulátor. A cserélhető burkolatnak köszönhetően, minden napba új színt vihet.

Kategóriák: ,
  • Share

Vezeték nélküli technológia: Bluetooth v4.1
Támogatott protokollok: A2DP v1.2, AVRCP v1.4
Maximális hatósugár: Akár 10 méter
Akkumulátor: Lítium-ion 4000 mAh
Lejátszási idő: Akár 10 óra
Töltési idő: 4 – 5 óra
Hangszóró teljesítménye: 24 W (maximális) / 16 W (RMS)

Tökéletes atmoszféra

A tökéletes hangulat megteremtésében nem csak a zeneválasztás játszik nagyon fontos szerepet, de a hangminőség is. A S-Bass mélyhang kiemelési módnak köszönhetően a SOUNDER SO-1 hangszóró képes megtölteni élettel a szobát. A hangszínszabályzónak köszönhetően, az eszköz hangzása kültéri használat során is tiszta. A NFC kapcsolatnak köszönhetően, szinte azonnal csatlakozhat az eszközhöz.

Új generációs hangzásvilág

A SOUNDER SO-1 funkcióit, és teljesítményét tekintve új korszakot nyit a hangszórók között. A hangzás, még magas hangerő mellett is tökéletes. A nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően, a SOUNDER SO-1 Bluetooth hangszóró akár 10 órán keresztül működik. A kreatív design-ért, a „touch and twist” vezérlés felel. A SOUNDER SO-1 mindig a középpontban lesz, a 360°-os hangzásnak köszönhetően.

A zene legyen Önnel

A Sounder SO-1 hangszóró tökéletes társa lehet a nap bármely pontjában, függetlenül attól, hogy éppen a konditeremben edz, vagy otthon pihen. Olyan, mint a kaméleon… legyen hivalkodó, vagy olvadjon bele a környezetébe… a cserélhető burkolatnak köszönhetően, nem kell kompromisszumot kössön. Az eszköz vízálló, így tényleg bárhová magával viheti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lamax Sounder Mélynyomós Bluetooth Hangszóró”