Akció!
  • soul1

LAMAX Soul1 – Bluetooth hangszóró

49.990Ft 42.990Ft

Egy pillanat alatt beindítja a bulit

A LAMAX Soul1 luxus hangminőséggel és 35 wattos teljesítménnyel kényezteti a füled. A szuper hangot sztereó hangszórók biztosítják, amelyeket aktív mélynyomók egészítenek ki, hogy a basszusok tényleg masszívak legyenek. A fa frontoldalról első pillantásra látszik, hogy ez a darab tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A 10 méteres hatótávolságú Bluetooth-kapcsolattal egy másodperc alatt csatlakoztatod a telefont, az elemmel pedig akár 12 óráig működik.

Kategória:
  • Share

Ugyanolyan jól játszik, ahogyan kinéz

Zene, filmek és bulik a barátokkal. Ha bármihez háttérzenére van szükséged, a LAMAX Soul1 a megoldás számodra. A dübörgő 35 wattos generátorokat az aktív mélynyomónak köszönhetően a zajos helyiségben, vagy a szabadban is hallhatod. A TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével a második hangszóró vezeték nélküli csatlakoztatása is lehetséges, megszorozva így a hangot. Azonban egy is bőven elég.

A figyelem középpontjában

A fa dekorral borított frontoldal a hangszórónak retró hangulatot kölcsönöz és nagyobb hangrendszerek benyomását kelti. Az oldalakat szövet burkolja, így a test ragyogóan illeszkedik a kézbe. A fekete felülettel kontrasztos fehér vezérlőgombok vannak a tetején. Nem számít, hol állítod fel a LAMAX Soul1-et, mindenhol felhívja magára a figyelmet.

Egész nap bírja

Hány lejátszási listát nyomsz le 12 óra alatt? A LAMAX Soul1 segítségével megtudhatod. Az erős elem reggeltől estig lehetővé teszi a szórakozást. Ha pedig lemerül, csak csatlakoztatod a kábelt, és addig hallgathatod, ameddig csak akarod. Munka közben jól jön, hogy telefonálhatsz anélkül, hogy használnod kellene a kezeidet – a beépített mikrofon mindenről gondoskodik. Ahol a Bluetooth nem elegendő, segít az audiokábel, és MicroSD kártyáról is játszik, mobiltelefon nélkül.

Műszaki adatok – LAMAX Soul1

A hangszóró paraméterei 1 × ⌀ 90 mm, 6 Ω + 2 × ⌀ 42 mm, 4 Ω, 20Hz ~ 20 KHz
Elem Li-Ion 4400 mAh
Lejátszási idő Akár 12 óra
Töltési idő 3 óra (5 V / 2 A mellett)
Lejátszási lehetőségek Bluetooth, audió bemenet 3,5 mm, Micro SD
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 4.2
Párosítási távolság Akár 10 m
Kihangosítás Integrált hangszóró és mikrofon, vezérlés a hangszóróval
Méretek 240 × 130 × 80 mm
Tömeg 1390 g
Üzemelési és tárolási hőmérséklet -15°C és +50°C

Csomag tartalma

  • Hangszóró LAMAX Soul1
  • USB töltőkábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • Kézikönyv

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Soul1 – Bluetooth hangszóró”