Akció!
  • LAMAX Sentinel2 (1)

LAMAX Sentinel2– Bluetooth hangszóró

39.990Ft 16.490Ft

Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket. A vízállóságnak és a gumival bevont testnek köszönhetően a parti még a felhőszakadástól sem áll le. A forma sokat kibír, az akkumulátor még többet – hallgasd akár egyfolytában 24 órán át, és élvezd a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli szabadságot.

  • 20 W
  • Bluetooth 5.0
  • TWS funkció
  • Kétoldalas USB-C
Kategóriák: ,
  • Share

VÍZÁLLÓSÁG AZ IP67 SZERINT

A hangszóró túléli a fröcskölést és a fürdőt is. Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően nem károsítja a por és gumival bevont teste 30 percig bírja a víz alatt.

20 W TELJESÍTMÉNY ÉS SZUPER HANGZÁS

A hangot úgy hangoltuk be, hogy lehagyja a többi hasonló árcédulájú Bluetooth hangszórót. A 20 W képes behangosítani a helyiséget, a ritmust kint is hallani fogják.

A LEGÚJABB BLUETOOTH 5.0

A Bluetooth új verziója dupla mennyiségű adatot képes továbbítani, akár 20 méteres távolságra, így maximális minőségben továbbítja a számot a hangszórónak. Ugyanakkor még gazdaságosabb is, amit telefonod aksija is értékel.

24 ÓRÁN ÁT FOLYAMATOSAN JÁTSZIK

Reggeltől estig hallgathatod kedvenc zenéidet, még akkor is, ha nincs konnektor a közelben. A 3600 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a hangszóró tökéletes utazás közben, a sátorban, vagy bárhol, ahol nincs töltő.

TRUE WIRELESS STEREO

A TWS funkció segítségével hangszóródhoz további AMAX Sentinel2-t is csatlakoztathatsz, növelve az egész összeállítás teljesítményét. Az eredmény teljesen késleltetésmentes és jól hangzik. A hangerő kiegyensúlyozott lesz, és mindkét hangszórót egyszerre kezelheted.

USB-C TÖLTÉS

Jobb, sokoldalúbb és főleg kétoldalas. Az USB-C csatlakozónál nem kell azzal foglalkoznod, hogy melyik oldal csatlakozik. Csak rákattintod, és már tölt is.

SZÉLES KAPCSOLÓDÁSI KÉPESSÉG

Bármin is hoztad a playlist-et, a LAMAX Sentinel2 lejátssza. A Bluetooth 5.0-n kívül Micro SD-kártya vagy klasszikus 3.5 mm-es jackdugó is rendelkezésre áll.

KÖNNYŰ HORDOZHATÓSÁG

A karabineren van egy lyuk a zsinór számára, így gyerekjáték a hordozása. A hangszórót rápattinthatod például a hátizsákra. A kompakt méretek és az 525 grammos tömeg ideális minden utazáshoz.

MŰSZAKI ADATOK

A hangszóró paraméterei 2 × 10 W, Ø 48 mm, 115 Hz – 15 kHz
Akkumulátor Li-Ion 3600 mAh
Játszóidő Hangerő 50 % – 24 óra
Hangerő 80 % – 12 óra
Töltési idő 3 óra
Funkció Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, Handsfree, Mobil asszisztens aktiválása
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Vízállóság IP67
Méretek 186 × 62 × 50 mm
Tömeg 525 g

A csomag tartalma

  • Hangszóró
  • USB-C töltőkábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • Kézikönyv

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Sentinel2– Bluetooth hangszóró”