Akció!
  • 01_1920

LAMAX PartyBoomBox300 – Hangszóró

59.990Ft 42.990Ft

FORGASD EL JOBBRA A HANGERŐT

Akár a DJ képességeidet vagy a gitártudásodat akarod a többiek előtt megvillantani, akár mikrofont szeretnél csatlakoztatni, esetleg karaokéval szórakozni vagy netán csak a kedvenc dalaidat meghallgatni, a LAMAX PartyBoomBox300 pontosan az, amire szükséged van. A 300 W-os csúcsteljesítmény betölti az egész kertet, Te pedig közvetlenül a hangszórón állíthatod a mély és a magas hangok intenzitását. Engedd, hogy dübörögjön a ritmust, csak vigyázz, nehogy átjöjjenek a szomszédok, mert ez a menet igazán nagyon hangos lesz.

Kategóriák: ,
  • Share

VEZETÉK NÉLKÜL CSAPJ A LOVAK KÖZÉ

Csak a zenéd, és semmi más. A LAMAX PartyBoomBox300-zal a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően a legjobb minőségben nyomhatod a zenét. Vagy végy egy kábelt, és csatlakoztass például egy keverőt az AUX-n keresztül. Az USB-n keresztül közvetlenül pendrive-ról is lejátszhat, de az SD kártya sem jelent semmilyen akadályt. A TWS funkcióval akár két PartyBoomBox-ot is összeállíthatsz sztereóba, megsokszorozva ezzel az összeállítás teljesítményét. De egy is bőven elég lesz!

MINDENHOL VELED VAN

Nem számít, hol akarsz éppen táncolni. A fogantyú, a kompakt méretek és a kis súly megkönnyítik a hordozást, és az IP54 vízállóságnak köszönhetően a hangszóró képes ellenállni a nedves fűnek és a vízpermetnek is. Az elemnek köszönhetően dugalj nélkül is akár 16 órán át keresztül hallgathatod a zenéidet. Kapcsold be a dinamikus LED-es világítást, és élvezd az audiovizuális show-t. Ha elfogynak a lejátszási listák, válts FM-re, de a hangerő beállításához nem kell felállnod a székből – a hangszóróhoz távirányítót is mellékelünk.

Műszaki paraméterek:

Frekvencia-tartomány 50 Hz – 20 kHz
Magas hang átalakító átmérő 25 mm
Mélysugárzó átmérő 203 mm
Maximális hangnyomás 88 dB (+/- 3 dB)
Akku 12V, 2200 mAh (3,7 V, 7100 mAh)
Lejátszási idő akár 16 óra (50%)
Funkciók Bluetooth, sztereó RCA bemenet, mono 6,35 mm bemenet, TWS, USB lejátszás, SD kártya, FM rádió, LCD kijelző, LED háttérvilágítás, távirányító
Vezérlő potenciométerek Hangerő, basszus, magas hangok, mikrofon hangerő, mikrofon visszhang
Vezérlő gombok Lejátszás/szünet, léptetés, ismétlés, mód
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Méretek 20,8 × 39 × 25,6 cm
Súly 6 kg

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • Töltő adapter
  • Mikrofon
  • Távirányító
  • Használati útmutató

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX PartyBoomBox300 – Hangszóró”