• LAMAX DRIVE C6 – Autóskamera (1)

LAMAX DRIVE C6 Autóskamera

21.990Ft

Minden kilométeren vigyáz

Megbízható autós kamerára vágyik? LAMAX C6 mind hivatásos sofőrök, mind azok számára, akik nem sok időt töltenek a volán mögött.

A natív Full HD felvétel hatékony védelmet nyújt, így vezetés közben nyugodt lehet.

Az éjjeli-nappali bizonyító erejű felvételekkel az elkövető soha többé nem lesz ismeretlen, és a biztosítási kötvénye többé nem fedez olyan kárt, amelyért valaki más hibás.

A diszkrét kialakítás nem vonzza a figyelmet, így a kamerát az autóban hagyhatja, és parkolás közben is védve van.

Kategória:
  • Share

A részletek Full HD-ben tűnnek ki

Ha vezetés közben balesetbe keveredik, a videó remekül bizonyítja a biztosító társaságnak és a rendőrségnek, hogy ki miben hibás. Mindazonáltal jó minőségűeknek kell lenniük, hogy felismerhetők legyenek olyan részletek, mint a rendszámok vagy a közlekedési táblák. A kiváló minőségű chipnek és optikának köszönhetően a LAMAX C6 pontosan ilyen felvételeket rögzít. 30 képkocka/másodperc és natív Full HD mellett a felvételek akadozástól mentesek, és még gyors tárgyakat is képesek rögzíteni.

Semmi sem kerülheti el a figyelmét, még a sötétben sem

A LAMAX C6 minden körülmények között megvédi. A 140°-os lencse mindent felvesz, ami a sávjában és az ellenkező irányban történik. A WDR funkció és a kiváló minőségű érzékelő biztosítja, hogy a gyors fény- és árnyékváltás vagy az éjszakai vezetés sem hozza zavarba a kamerát. Így Ön nyugodtan utazhat.

Úgy tart az üvegen, mintha oda lenne szögezve

Finomra hangoltuk a kamera tartóját, hogy a lehető legkönnyebb legyen felhelyezni, és mindeközben úgy üljön az üvegen, mintha oda lenne szögezve. Ráadásul a tartót nem ragasztani kell az üvegre, hanem elég vákuumot használó tapadókoronggal ráfogatni – így könnyű levenni és több autóban használni. Vásárolhat egy 3M matricás tartót, vagy olyan függőleges üvegre szerelhető tapadókorongos TIR tartót is, amilyeneket például a kamionok használnak.

Szolgál és nincs útban

A LAMAX C6 nem feltűnő kialakítású, nem fogja sem zavarni, sem akadályozni a kilátást. Ugyanakkor a hátoldalán 2″ nagy kijelző található. Közvetlenül a parkolás után megtekintheti a rögzített videókat, és egy könnyen áttekinthető menü segítségével a beállítás gyerekjáték lesz.

Leparkolás után is vigyáz

Ne féltse a leparkolt autóját. A parkolási módnak köszönhetően a LAMAX C6 rögzíti például azt a figyelmetlen sofőrt, aki beletolatott a kocsijába. Hogyan működik? A kamera rendelkezik G-érzékelővel, és amint észleli az ütést, 140° széles szögben kezdi el felvenni, illetve rögzíteni az eseményeket.

A memóriáról és a felvételekről saját maga gondoskodik

Az intelligens funkciók azért vannak itt, hogy ne kelljen semmire se gondolnia. Ha elfogy a memóriája, például hurokfelvétel készítésekor, a kamera maga törli a legrégebbi felesleges felvételeket. Mindig készen áll. És ha valami történik, az érzékeny G-érzékelő észleli az ütést és megvédi az aktuális felvételt a törléstől. Bizonyítékok lesznek a kezében.

Műszaki adatok LAMAX C6

Video felbontás FullHD (1920×1080) @ 30FPS
HD (1280×720) @ 30FPS
VGA (640×480) @ 30FPS
Látószög 140°
Videó formátum MOV, H.264 tömörítési formátum
Fényképfelbontás 5 Mpx
Fénykép formátum JPG
Hang Beépített mikrofon egygombos kikapcsolással
Képernyő mérete 2.0″ IPS
Memória MicroSD akár 32 GB
Csatlakoztathatóság MiniUSB
Tartó Mechanikusan tapadókoronggal, felragasztható 3M matricával (opcionálisan), mechanikus TIR tapadókoronggal függőleges üvegre (opcionálisan)
Beosztás Felvételvédelem (ütéskor/egy gombos), automatikus felvételindítás/leállítás, WDR, G-szenzor érzékenység beállítással, hurokfelvétel, mozgásérzékelés, parkolási mód, expozíció beállítás, képernyővédő, automatikus kikapcsolás, kikapcsolható gombhang, LED háttérvilágítás, fotó mód
A menü nyelvei Angol, Német, Cseh, Szlovák, Lengyel, Magyar, Litván
Akku 300 mAh
Méretek 58 × 65 × 35 mm

A csomag tartalma

  • LAMAX C6 autós kamera
  • Szívótartó
  • Autós cigarettagyújtó adapter
  • A fájlok számítógépre továbbításához MicroSD kártya olvasó
  • Használati útmutató

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX DRIVE C6 Autóskamera”