Akció!
  • LAMAX C7 AUTÓSKAMERA

LAMAX C7 Autóskamera

29.990Ft 26.490Ft

Full HD, parkoló üzemmód, könnyű installálás, time lapse funkció, többnyelvű menü.

Kategória:
  • Share

Nélkülözhetetlen útitárs

Minden autós elkerülne egy balesetet, de a balesetek száma évről évre nő. Szeretne bizonyítékot a biztosítónak, arra az esetre, mikor nem Ön volt a hibás? A LAMAX DRIVE C7 kamera rögzíti Önnek az úton történteket . Egyszerű használni a praktikus rögzítésnek, telepítésnek köszönhetően. Hasznos funkció a G-Szenzor és a mozgás érzékelés. Többé nem fogja felkészületlenül érni egy baleset.

 

 

Felvétel Full HD felbontásban

A LAMAX DRIVE C7 autós kamera mindent rögzít, ami az úton történik, méghozzá Full HD 1080p felbontásban 30 kép/másodperc sebességgel. A minőségi felvétel tökéletes bizonyíték lehel baleset esetén. Az éles kép olyan részletes, hogy könnyen felismerhető az arc és egy autó rendszáma.

24 óráş parkoló mód egy töltéssel

Parkoló módban az autó folyamatos felügyelet alatt áll. Ha egy másik autó hozzáér vagy kárt okoz autójában, a kamera automatikusan elindítja a felvételt. Töltés nélkül 24 óráig üzemel a kamera.

Egyszerű és praktikus felhelyezés

Napi használat mellett fontos, hogy a kamera könnyen kéznél legyen. A LAMAX DRIVE C7 pillanatok alatt beüzemelhető, gyorsan a tartóba és áram alá helyezhető.

Time-lapse

Time-lapse fotózással felgyorsítva játszhatja le a képeket. A kamera egy képet készít másodpercenként, Így fél óra történés belefér 1 percbe. A funkciónak köszönhetően a memória kártya kapacitása 30 szorosára növelhető. A praktikum mellett egy time-lapse videó kifejezetten vicces is, amit érdemes megnézni.

Opcionális GPS modul (külön vásárolható)

Annak aki még többet szeretne kihozni a LAMAX DRIVE C7 autóskamerájából, lehetősége van GPS modullal bővíteni azt.

Többnyelvű menü

A kamera beépített 2,4″-os nagy felbontású kijelzővel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető menü, több nyelven is elérhető. Természetesen magyar nyelven is.

LAMAX DRIVE C7 paraméterei

Kijelző 2,4 “HD képernyő
Lencse Látószög 150 fok
Videó Felbontás FHD 1920 × 1080 (30 fps), HD 1280 × 720 (60 fps), VGA (30 fps)
Videó formátum AVI
SD kártyahely MicroSD 32 GB-ig
Mikrofon Beépített
Frekvencia 50 Hz / 60 Hz
TV kimenet NTSC / PAL
USB USB 2.0
Töltés 5,5 V 1A
Akkumulátor Li-pol akkumulátor
Rendszerkövetelmények Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX C7 Autóskamera”