Akció!
  • Beat Sounder2 SO-2 (1)

LAMAX Beat Sounder2 SO-2 – Bluetooth hangszóró

33.990Ft 25.490Ft

Merülj el a 360°-os hangzásban

Ne fogadd el a kompromisszumot a nagyszerű hangzás és a pontosság között – fogadj a LAMAX Sounder2-re! Már az első generáció bomba volt, ettől az újdonságtól a még jobb 360°-os hangzással, még nagyobb hangerővel és kiváló üzemidővel pedig egyszerűen eláll a lélegzeted. Akár 12 órányi zenei diktátum sugárzására alkalmas, és a kiváló IP67 védettségének köszönhetően akár esőerdőben, akár a saját woododban is táncra perdülhetsz. A Bluetooth 5.0 mindenesetre gondoskodik arról, hogy a zene akadozások nélküli és kiváló minőségű legyen, készen állsz?

Kategóriák: ,
  • Share

Légy nagyfőnök a zene világában

A LAMAX Sounder2-vel mindig van választási lehetőséged. Szeretnél egy jó nagy adag mély hangot? Kapcsold be a szuper basszust és hagyd vibrálni a környezetedet. Vagy inkább maximálisan térhatású hangot szeretnél, amely koncentrált zenehallgatásra késztet? Akkor próbáld ki a tökéletes 3D hangzást. Bárhogy is döntesz, a minőséget két db, összesen 30 W összteljesítményű inverter továbbítja a füledbe. A True Wireless Stereo funkció segítségével még egy LAMAX hangszórót csatlakoztathatsz, és megduplázhatod a partit.

Igazi társ minden kiránduláson

Ahová te mész, oda követ a Sounder2 is. Vízi- vagy hegyi túrára készülsz a haverokkal? A kiváló vízállóságnak köszönhetően semmi gond. A hangszóró képes ellenállni a hónak, a pornak és a fröccsenő víznek. Vad vidékre készülsz? Nem bánja a kemény bánásmódot. Nyugodtan dobd a táskába, vagy hordozd a praktikus zsinóron. A nagyméretű akku lehetővé teszi a legszuperebb számok folyamatos, akár 12 órán át tartó hallgatását – hogy ez az idő neked mi mindenre elég, az csak rajtad múlik.

Easy csatlakozás

A LAMAX Sounder2 bármikor bármit lejátszik a számodra. Csatlakozz a Bluetooth 5.0 segítségével akár 18 méteres távolságból, és élvezd a vezeték nélküli szabadságot – akadozások nélkül és a legjobb minőségben. Ennél azonban sokkal több lehetőséged van. A 3,5 mm-es jack olyan biztonság, amelyet szinte bárhová beszúrhatsz. A lejátszási listádat azonban microSD-kártyán is tarthatod. A töltésnél is ügyeltünk a maximális sokoldalúságra – a kétoldalas USB-C-vel már nem kell aggódnod a kábel csatlakoztatása miatt.

Technikai paraméterek:

Hangszóró paraméterek 2 × 15 W, Φ 48 mm, 115 Hz – 20 kHz
Akku Li-Ion 4000 mAh
Lejátszási idő akár 12 óra (50 %), 6 óra (80 %)
Töltésidő 3 óra
Funkció 360° hangzás, Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, NFC, 3D hang, Handsfree, USB-C
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Vízálló kivitel IP67
Méretek 180 × 75 × 75 mm
Súly 600 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Beat Sounder2 SO-2 – Bluetooth hangszóró”