Akció!
  • LAMAX Base 1 – Bluetooth fejhallgató (1)

LAMAX Base 1 – Bluetooth fejhallgató

19.900Ft 10.990Ft

ÉLETED HARMÓNIÁJÁNAK HANGJA

Merülj el a beat-ek világában. A LAMAX Base1 vezeték nélküli fülhallgató kiegyensúlyozott hangzással és tömör basszusokkal lep meg.

Emellett érvényesülni hagy minden playlistet és tökéletesen illik outfitedhez.

Az elegáns fekete testet kiegészíti a türkiz és az ezüst, így egész nap a fejeden lehet. Ennek felel meg az elem élettartama is.

Egy feltöltéssel akár 20 óráig is bírja.

Kategóriák: ,

Elfogyott

  • Share

KIEGÉSZÍTI STÍLUSODAT

A gyönyörű kidolgozás és a kifejező LAMAX dizájn jól illik megjelenésedhez a városban és a természetben egyaránt A fekete testet kiegészíti a híd párnájának és a fülbevaló belsejének türkize, valamint az oldalán található ezüst logók. A viselés örömét növeli a robusztus Bluetooth 5.0, ennek köszönhetően megszabadulsz a kábelektől. 10 méter távolságig hallgatható, akár 20 óráig, nonstop.

HANG MINDEN NAPRA

Amikor szeretnéd elérni komfortzónádat, a LAMAX Base1 mindig veled lesz. A párnázott fülhallgatók kényelmesen beilleszkednek a fülbe, és tökéletesen kizárják a környezet zaját – a munkahelyen, a villamoson és az utcán. A 40 mm átmérőjű hangszórók az összes zeneszámot megfelelő dinamikával és erővel közvetítik dobhártyáidra.

ÖSSZEHANGOLT RÉSZLETEK

LAMAX Base1-et mindenhová magaddal viheted. Összecsukható, amit értékelni fogsz, amikor csomagolsz egy táskába. Soha nem okoz meglepetést az üres elem, még hosszú utazás közben sem – mindig csatlakoztathatod a fülhallgatót egy 3,5 mm-es jack dugóval és hallgathatod tovább. Egyébként helyezhető bele microSD kártya, így teljesen önállóan, telefon nélkül játszik. A hívásokhoz felszereltük mikrofonnal, és a fülhallgató vezérlésének köszönhetően gyorsan átkapcsolhatod a zeneszámokat.

Műszaki adatok

Fejhallgató típusa Vezeték nélküli fejhallgató
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Bluetooth hatósugár ≤10 m
Elemek Li-Ion, 480 mAh
Készenléti idő akár 200 óra
Lejátszás üzemmód akár 20 óra
Töltésidő 2–3 óra
Lejátszási lehetőségek Bluetooth, audió kábel, microSD kártya
Fejhallgató átmérője Ø 40 mm
Impedancia 64 Ω
Frekvencia jelleggörbe 20 Hz – 20 000 Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAMAX Base 1 – Bluetooth fejhallgató”